Wat kan je bij ons verwachten?

Wij geloven erin dat elke acteur zijn eigen weg bewandelt en stimuleren dat onze deelnemers op zoek gaan naar authentiek en geloofwaardig gedrag binnen zichzelf.

Het moet nooit “toneelspel” worden, omdat de cursisten in de trainingen daar zo doorheen prikken. Wij geven je de tools om jezelf als trainingsacteur te kunnen neerzetten en begeleiden je in je zoektocht.

Naast de theoretische kennis, zoals werkmodellen die er in trainingen worden gebruikt, gaan we d.m.v. diverse werkvormen met je acteerskills aan de slag. Je maakt kennis met de vormen die in trainingen worden gebruikt zoals een carrousel, spanningscontrole-oefening, stop and approach en onderzoekt en verbreedt je acteerpalet door speloefeningen.

Alles wat wij je leren is praktijkgericht en kan je één op één vertalen naar de trainingen waarin je als acteur aan de slag gaat. Ook is feedback een groot onderdeel van onze opleidingen. Het concreet geven van feedback is misschien wel je belangrijkste taak als trainingsacteur en is van grote meerwaarde voor de training. Hoe je de ander blijft waarnemen terwijl je zelf aan het spelen bent, de helikopterview en het vervolgens verwoorden van deze waarnemingen is iets waar wij veel aandacht aan besteden.

Na afloop van de opleiding of masterclass ontvang je van ons een certificaat van deelname. Hierop staat vermeld welke onderdelen je met goed gevolg hebt afgerond. Naast de academie beheert BURO STAAN ook een acteurspoule. Vanuit de poule kunnen bedrijven en instanties acteurs huren voor de meest uiteenlopende trainingen. Mochten wij je in onze poule willen opnemen, dan word je voor minimaal één betaalde opdracht ingezet.

Houd deze website en onze Facebookpagina in de gaten voor de data van masterclasses en audities.

Aankomende Masterclasses

2 daagse MASTERCLASS AGRESSIE VOOR TRAININGSACTEURS:

September 2022, aanmelden -> office@burostaan.nl

In twee dagen tijd ga je met de zeer ervaren trainers/acteurs Stanik Vejtruba en Robin Elstak aan de slag om je te verdiepen in het thema agressie.

Tijdens deze masterclass worden de volgende aspecten van het trainingsacteren behandeld:
– De verschillende vormen van agressie
– Het neerzetten van geloofwaardig en authentiek gedrag
– Het neerzetten van een spanningscontrole oefening
– Het neerzetten van verschillende simulaties
– Het geven van feedback

Gekoppeld aan jouw persoonlijke leervraag.

De kosten voor deze masterclass bedragen €295 excl. 21% BTW (dit is voor zzp’ers aftrekbaar als studiekosten). Hiervoor krijg je twee volle dagen les. Persoonlijke begeleiding, studiemateriaal en koffie/thee/limonade en wat versnaperingen tussendoor.

De masterclass vindt plaats in Rotterdam. De dagen starten om 10.00 en eindigen om 18.00 inclusief een uur lunchpauze.

Voorwaarde voor het volgen van deze masterclass is dat je al ervaring hebt als (trainings)acteur of er een cursus/opleiding voor hebt gevolgd.

Neem contact met ons op om je aan te melden: office@burostaan.nl

DIENSTBAAR| AUTHENTIEK | GELOOFWAARDIG